Koolhydraatarme frittata met spinazie en pancetta

Koolhydraatarme frittata met spinazie en pancetta

Een frittata is een ideale manier om je leftovers te verwerken in een koolhydraatarme maaltijd. Je kan allerlei soorten groenten, kazen en worst verwerken in een frittata. Ideaal om in het weekend te maken als een ontbijt!

Porties: voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Voedingswaarde p.p.: 160 kcal / 1.8 gram koolhydraten/ 11 gram eiwitten / 12 gram vetten

Ingrediënten
80 gram verse spinazie
4 eieren
½ zoete puntpaprika
50 gram geraspte kaas
4 plakjes pancetta
50 ml room
Peper en zout

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kluts de eieren en voeg peper en zout toe.
3. Doe de overige ingrediënten bij de geklutste eieren. Schenk alles in een ovenschaal.
4. Bak de frittata in 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Enjoy!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *