Zoete puntpaprika gevuld met brie

Zoete puntpaprika gevuld met brie

Zoete puntpaprika met brie is echt een super combinatie. Een echte verwennerij ook in een koolhydraatarm dieet. De paprika met brie is lekker als lunch met een salade, als voorgerecht of bij het diner.

Porties voor 1 persoon
Bereidingstijd 20 minuten
Benodigdheden: oven
Voedingswaarde: 221 kcal / 6.4 gram koolhydraten / 9.2 gram eiwit / 16.9 gram vetten

Ingrediënten
1 zoete puntpaprika
2 dunne plakken brie
Theelepel sesamzaadjes
Handje rucola
Paar druppels groene pesto

Bereidingswijze
1. Snijd de puntpaprika in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en was de paprika.
2. Beleg de puntpaprika met de brie en strooi hier de sesamzaadjes over.
3. Rooster de puntpaprika 10/15 minuten in een warme oven op 200 graden.
4. Verdeel de rucola sla over de puntpaprika en sprenkel hier een paar druppels groene pesto over.

Enjoy!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *